logo Chocxx
Home | Over Chocxx | Chocosticks | Cappuccinostrooiers | Waar te koop? | In de media | Contact

Met de chocoladesticks van Chocxx en een kop hete melk maak je snel én gemakkelijk de allerlekkerste chocolademelk. Deze nieuwe manier van chocolademelk maken gaat simpelweg uit van de beste basisingrediënten: echte chocolade én verse, liefst volle melk. Omdat Chocxx bereid wordt van echte chocolade, staat het garant voor een ultiem chocolade verwenmoment voor jezelf. Chocxx is dan ook een ‘must’ voor elke ‘chocoholic’!

Hoe werkt het?
Verwarm een kop verse, liefst volle melk (niet meer dan 150 ml) in de magnetron tot deze goed heet is. Hou je van een sterke chocoladesmaak? Gebruik dan minder melk, bijvoorbeeld 120 ml. Roer de chocoladestick rond in de hete melk en de heerlijke, zachte pralinevulling smelt. Het grote genieten kan beginnen!

Smaken en ingrediënten
Chocxx is gemaakt van de beste kwaliteit Callebaut chocolade en heeft een zachte pralinevulling van binnen. Hierdoor smelt de stick goed in de hete melk. Naast de klassiekers melk en puur zijn er afgelopen najaar twee heerlijke smaken ge´ntroduceerd; hazelnoot en karamel. Hazelnoot voegt een vleugje hazelnoot toe aan de toch al volle smaak van warme chocolade. Voor de liefhebbers van zacht en zoet is er karamel. Niet te overheersend, maar een zachtzoete chocoladesmaak. Zo is er voor elke chocoladeliefhebber een favoriete smaak. Bovendien bevat Chocxx geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en is glutenvrij.

Waar te koop?
Wil je weten waar Chocxx te koop is? Klik dan op "waar te koop"